Informatiebeveiliging Zorg Zuid is specialist in privacy informatiebeveiliging, bedrijfscontinuïteit.

Part-time functionaris


Informatiebeveiliging Zorg Zuid wil een veilige informatievoorziening binnen het bereik van iedere organisatie brengen. Niet iedere organisatie heeft de draagkracht om een functionaris gegevensbescherming of een information security officer aan te stellen. Informatiebeveiliging Zorg Zuid voorziet in een pragmatische aanpak en de mogelijkheid een ervaren specialist op abonnementsbasis binnen uw organisatie aan te stellen.

Specialist in de zorg


Informatiebeveiliging Zorg Zuid biedt veel kennis en ervaring uit de zorgwereld. U krijgt te maken met een vakman die bekend is met de cultuur en de processen in de zorg. Kennis en ervaring met de norm voor informatiebeveiliging in de zorg, de NEN7510, is ruim aanwezig.
Informatiebeveiliging Zorg Zuid heeft referenties in diverse sectoren binnen de zorg: ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg en verzorgingshuizen, huisartsen en zorgleveranciers.

Meerwaarde voor de organisatie


Informatiebeveiliging en Privacy zijn thema's die fundamentele bedrijfsrisico's raken. Informatiebeveiliging Zorg Zuid staat een pragmatische aanpak voor die meerwaarde creëert voor de organisatie. Meerwaarde in de vorm van efficiënter werken, betere kwaliteit en in sommige gevallen meer omzet.